следете нè

Toshiba SEIYA RAS-B16N3KV2-E1 INVERTER 4kw

50,000.00ден

• Моќност 4,5 kw ладење и 5,5 kw греење
• A++ / А+ висока енергетска класа при ладење / греење
• голем избор на капацитети
• најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија
• опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ финкции (со доплата)
• 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење
• опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46 степени
• опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 степени

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА