следете нè

TOSHIBA SEIYA RAS-B13J2KVG-E INVERTER 3.5kw

48,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++/A+ (6.0/4.0)
DC Hybrid Inverter технологија
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:920 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
Исклучително тивка работа (дури до 19 dB)
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:660 X 530 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА