следете нè

TOSHIBA SEIYA RAS-B10J2KVG-E INVERTER

47,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ /A+ (6.1/4.0)

DC HYBRID INVERTER ТЕХНОЛОГИЈА

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3900.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:770 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:860 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:540.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h

Исклучително тивка работа (дури до 19 dB)

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:798 X 293 X 230 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА