следете нè

TOSHIBA SEIYA RAS-24J2KVG-E INVERTER 7kw

79,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++/A+ (6.1/4.0)
DC Hybrid Inverter технологија

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7200.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8100.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6500/7000 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2250 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2100 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1074.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h

НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 320 X 250 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА