следете нè

TOSHIBA SEIYA RAS-18J2KVG-E INVERTER 5.5kw

67,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++/A+ (6.3/4.0)
DC Hybrid Inverter технологија

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5500.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5400 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1600 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:798.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h

НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 70 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 293 X 230 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА