следете нè

TOSHIBA RAV-RM1601FT INVERTER 14kw

306,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (4.86/3.9)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:16000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:18000.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:14000/16000 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:5100 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:4400 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:4200.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:3.50 l/h

НИВО НА БУЧАВА:53.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 53 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:59.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:95.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 170 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Active carbon филтер

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:900 X 1.750 X 390 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА