следете нè

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B18UFV-E INVERTER 5.5kw

104,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (5.7/3.8)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5700.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6300.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5800 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1661 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1807 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h

НИВО НА БУЧАВА:31.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:39.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2

ФРЕОН:R410A

ФИЛТРИ:IAQ филтер систем

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 600 X 220 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА