следете нè

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B13UFV-E INVERTER 3.5kw

78,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5400.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:969 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1126 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:510.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h

НИВО НА БУЧАВА:24.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2

ФРЕОН:R410A

ФИЛТРИ:IAQ филтер систем

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:700 X 550 X 290 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА