следете нè

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B10UFV-E 3.5kw

70,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.6/4.1)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:596 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:749 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:468.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h

НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2

ФРЕОН:R410A

ФИЛТРИ:IAQ филтер систем

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 600 X 220 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА