следете нè

TESLA TT51X21-18410IA

36,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5730.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6540.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5120/5230 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1310 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1330 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:815.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h

НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2

ФРЕОН:R410

ФИЛТРИ:Филтер за прашина,јонизатор

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:835 X 605 X 360 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА