следете нè

Tesla TM36AF21-1232IAW Inverter 3.5kw

24,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Енергетска класа: 6,1/ A++
Максимален капацитет: 3510(1110~4160) W
Влезна моќност: 1213(130~1580) W
Работна температура: -15°C – 50°C
ГРЕЕЊЕ
Енергетска класа: 4,0/A+
Максимален капацитет: 3810(1080~4220) W
Влезна моќност: 1088(100~1680) W
Работна температура: -15°C – 30°C
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Внатрешна единица
Ниво на бучавост 55/40.5/34.5/25 dB
Проток на воздух 540 m3/h
Димензии 805x194x285 mm
Тежина 7,6/9,8 kg
Надворешна единица
Ниво на бучавост 63 dB
Димензии 720x270x495 mm
Тежина 23,2/25 kg

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА