следете нè

MITSUBISHI MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE INVERTER 5.5kw

75,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 5 kw
SEER: 7.2kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 1.66kw
Работен капацитет: 1.4 – 5.4kw
Максимална јачина на дување: 9.9 m3/h
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 5.8kw
SCOP: 4.4kw/a
Енергетска класа: A+
Максимална потрошувачка: 1.7kw
Работен капацитет: 1.4 – 7.3kw
Максимална јачина на дување: 12 m3/min
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C
Маса на внатрешна единица: 10 kg
Маса на надворешна единица: 55 kg
Димензии на внатрешна единица: 299 x 798 x 195 mm
Димензии на надворешна единица: 880 x 840 x 330 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА