следете нè

MITSUBISHI MSZ-LN50VE/MUZ-LN50VE INVERTER 5.5kw

125,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1380 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1480 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:942.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:60.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:15.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:40.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Plasma Quad Plus филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 714 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА