следете нè

MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE INVERTER 3.5kw

90,000.00ден

Енергетска класа (SEER/SCOP): A+++ (9.5 / 5.1)
Максимален капацитет на ладење: 4000 W
Максимален капацитет на греење: 6300 W
Просечна моќност: Ладење: 3500 W ; Греење: 4000 W
Влезна моќност ладење: 820 W
Влезна моќност греење: 800 W
Проток на воздух: 822 m³/h
Капацитет на одвлажнување: /
Ниво на бучава: 56 dB (A)
Работна температура: од -15 до 46 °C
Маса внатрешна единица: 15.5 kg
Маса надворешна единица: 35 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: Еколошки фреон R32
Филтри: Plasma Quad Plus филтер
Димензии надворешна единица: 800x550x285 mm
Димензии внатрешна единица: 890x307x233 mm
Гаранција: 3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА