следете нè

Mitsubishi MSZ-HR50 Inverter 5.5kw

66,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 5 kw
SEER: 6.5kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 2.05kw
Работен капацитет: 1.3 – 5kw
Максимална јачина на дување: 13.1 m3/min
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 5.4kw
SCOP: 4.3kw/a
Енергетска класа: A+
Максимална потрошувачка: 1.55kw
Работен капацитет: 1.4 – 6.5kw
Максимална јачина на дување: 14.5 m3/min
Загарантиран работен опсег: -10 до +24 ˚C
Маса на внатрешна единица: 9 kg
Маса на надворешна единица: 34 kg
Димензии на внатрешна единица: 280 x 838 x 228 mm
Димензии на надворешна единица: 550 x 800 x 285 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА