следете нè

Mitsubishi MSZ-AP25/MUZ-AP25

50,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 2.5kw
SEER: 8.6kw/a
Енергетска класа: A+++
Максимална потрошувачка: 0.6kw
Работен капацитет: 0.9 – 3.4kw
Максимална јачина на дување: 11.4 m3/h
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 3.2kw
SCOP: 4.8kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 0.78kw
Работен капацитет: 1 – 4.1kw
Максимална јачина на дување: 12.9 m3/h
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C
Маса на внатрешна единица: 10.5 kg
Маса на надворешна единица: 31 kg
Димензии на внатрешна единица: 299 x 798 x 219 mm
Димензии на надворешна единица: 550 x 800 x 285 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА