следете нè

MITSUBISHI MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE INVERTER 3.5kw

50,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 3.5kw
SEER: 7.2kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 1.08kw
Работен капацитет: 1.1 – 3.8kw
Максимална јачина на дување: 9.1 m3/h
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ

✅ГРЕАЧИ до -20✅
✅СУПЕР ШТЕДЛИВ✅
✅Енергетска класа: A++✅
Номинален капацитет: 4.0kw
SCOP: 4.7kw/a
Максимална потрошувачка: 1.03kw
Работен капацитет: 1.3 – 4.6kw
Максимална јачина на дување: 11 m3/min
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C
Маса на внатрешна единица: 10 kg
Маса на надворешна единица: 31 kg
Димензии на внатрешна единица: 299 x 798 x 195 mm
Димензии на надворешна единица: 550 x 800 x 285 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА