следете нè

MHC-V12W/D2N8-B - МОНОБЛОК СЕРИЈА А

Греење: Температура на вода
35°C/Надворешна
температура 7°C
• Капацитет (kW): 12.1
• COP 4.95
• Енергетска класа A+++

Ладење: Надворешна
температура 35°C/Температура на вода 18°C
• Капацитет (kW): 12
• SEER 3.95
• Енергетска класа A+++

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА

MIDEA

ПОБАРАЈ
ПОНУДА