следете нè

MHA-V8W/D2N8-B - СПЛИТ СЕРИЈА А

Греење: Температура на вода
35°C/Надворешна
температура 7°C
• Капацитет (kW): 8.3
• COP 5.2
• Енергетска класа A+++

Ладење: Надворешна
температура 35°C/Температура на вода 18°C
• Капацитет (kW): 8.4
• SEER 5.05
• Енергетска класа A+++

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА

MIDEA

ПОБАРАЈ
ПОНУДА