следете нè

MDV MSOPBU-12HRFN8 INVERTER 3.5kw OP King

MDV MSOPBU-12HRFN8 INVERTER 3.5kw OP King

48,000.00ден

Карактеристики ладење:
Номинален капацитет (kW): 3.51
Максимална потрошувачка(kW/h): 0.75
SEER: 9
Енергетска класа: A+++
‼Работен опсег(C°): -25~50
Карактеристики греење:
✅Греач на надворешна единица
Номинален капацитет(kW): 4,24
Максимална потрошувачка(kW/h): 0,94
SCOP: 5.3
Енергетска класа: A+++
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
‼Работен опсег(C°): -30~50
Работен капацитет(kW) :0.75 – 7.19
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 590/530/450/380/310/230
Ниво на бучавост (dB): 45/40/37/34/31/28/21
Тежина (kg): 13
Димензија (mm): 895x248x298
Надворешна единица Димензија (mm): 800x333x554
Тежина (kg): 36,4
Цевки (mm): 6,35/9,52
Фреон: R32

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА

НОВИОТ MDV

ПОБАРАЈ
ПОНУДА