следете нè

MDV MSAGAU-09HRFN8 INVERTER 2.5kw AG Serie

MDV MSAGAU-09HRFN8 INVERTER 2.5kw AG Serie

27,000.00ден

Карактеристики ладење:
Номинален капацитет (kW): 2.63
Максимална потрошувачка(kW/h): 0.73
SEER: 7.4
Енергетска класа: A++
‼Работен опсег(C°): -20~50
Карактеристики греење:
✅Греач на надворешна единица
Номинален капацитет(kW): 2,93
Максимална потрошувачка(kW/h): 0,77
SCOP: 4.1
Енергетска класа: A+
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
‼Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :0.82 – 3.37
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 520/460/330
Ниво на бучавост (dB): 37/32/22/20
Тежина (kg): 8
Димензија (mm): 726x210x291
Надворешна единица Димензија (mm): 720x270x495
Тежина (kg): 23,5
Цевки (mm): 6,35/9,52
Фреон: R32

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА

НОВИОТ MDV

ПОБАРАЈ
ПОНУДА