следете нè

MDV MSAGDU-24HRFN8 INVERTER 7.0kw AG Serie

MDV MSAGDU-24HRFN8 INVERTER 7.0kw AG Serie

58,000.00ден

Карактеристики ладење:
Номинален капацитет (kW): 7.0
Максимална потрошувачка(kW/h): 2.40
SEER: 6.4
Енергетска класа: A++
‼Работен опсег(C°): -20~50
Карактеристики греење:
✅Греач на надворешна единица
Номинален капацитет(kW): 7,32
Максимална потрошувачка(kW/h): 2,1
SCOP: 4.0
Енергетска класа: A+
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
‼Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :1.55 – 8.2
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 1090/770/610
Ниво на бучавост (dB): 46/37/34.5/21
Тежина (kg): 13.6
Димензија (mm): 1083*336*244
Надворешна единица Димензија (mm): 955*342*673
Тежина (kg): 43,9
Цевки (mm): 9,52/15,9
Фреон: R32

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА

НОВИОТ MDV

ПОБАРАЈ
ПОНУДА