следете нè

MDV MSAGCU-18HRFN8 INVERTER 5.5kw AG Serie

MDV MSAGCU-18HRFN8 INVERTER 5.5kw AG Serie

43,000.00ден

Карактеристики ладење:
Номинален капацитет (kW): 5.27
Максимална потрошувачка(kW/h): 1.55
SEER: 7.0
Енергетска класа: A++
‼Работен опсег(C°): -20~50
Карактеристики греење:
Номинален капацитет(kW): 5,65
✅Греач на надворешна единица
Максимална потрошувачка(kW/h): 1,75
SCOP: 4.0
Енергетска класа: A+
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
‼Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :3.1 – 5.85
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 800/600/500
Ниво на бучавост (dB): 41/37/31/20
Тежина (kg): 11.2
Димензија (mm): 969*320*241
Надворешна единица Димензија (mm): 874*330*554
Тежина (kg): 33,5
Цевки (mm): 6,35/12,17
Фреон: R32

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА

НОВИОТ MDV

ПОБАРАЈ
ПОНУДА