следете нè

MDV MSEPCU-18HRFN8 INVERTER 5.5kw AE Pro

MDV MSEPCU-18HRFN8 INVERTER 5.5kw AE Pro

55,000.00ден

Карактеристики ладење:
Номинален капацитет (kW): 5.27
Максимална потрошувачка(kW/h): 1.31
SEER: 8.5
Енергетска класа: A+++
‼Работен опсег(C°): -20~50
Карактеристики греење:
✅Греач на надворешна единица
Номинален капацитет(kW): 5,56
Максимална потрошувачка(kW/h): 1,5
SCOP: 4.3
Енергетска класа: A+
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
‼Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :2.57 – 6.76
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 685/580/400
Ниво на бучавост (dB): 41/35/23/22
Тежина (kg): 12.3
Димензија (mm): 965x239x319
Надворешна единица Димензија (mm): 890x342x673
Тежина (kg): 38,8
Цевки (mm): 6,35/12,7
Фреон: R32

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА

НОВИОТ MDV

ПОБАРАЈ
ПОНУДА