следете нè

MDV MSEPBU-12HRFN8 INVERTER 3.5kw AE Pro

MDV MSEPBU-12HRFN8 INVERTER 3.5kw AE Pro

35,000.00ден

Карактеристики ладење:
Номинален капацитет (kW): 3.5
Максимална потрошувачка(kW/h): 0.88
SEER: 8.5
Енергетска класа: A+++
‼Работен опсег(C°): -20~50
Карактеристики греење:
✅Греач на надворешна единица
Номинален капацитет(kW): 3,95
Максимална потрошувачка(kW/h): 0,99
SCOP: 4.6
Енергетска класа: A++
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
‼Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :0.87 – 4.54
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 560/380/290
Ниво на бучавост (dB): 40/33/22/21
Тежина (kg): 10
Димензија (mm): 795x225x295
Надворешна единица Димензија (mm): 805x330x554
Тежина (kg): 28,4
Цевки (mm): 6,35/9,52
Фреон: R32

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА

НОВИОТ MDV

ПОБАРАЈ
ПОНУДА