следете нè

HAIER TIDE GREEN AS25THMHRA

23,500.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:800 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3200.00 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:780 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

✅DC Inverter технологија со Intelligent Air✅
✅Wi-Fi уред вклучен во цената✅

✅Оптимизиран дизајн на вентилаторот кој овозможува тивка работа (18 dB)✅
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2600/2800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:700 X 553 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА