следете нè

HAIER FLEXIS CARBON BLACK INVERTER 3.5kw

42,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:880 W
ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

✅PID Inverter компресорска технологија✅
✅Super Quiet mode, Comfortable sleep mode- режими на работа✅
✅LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената✅
✅Функција Eco sensor за заштеда на енергија – струењето на воздухот се прилагодува според бројот на луѓе во просторијата и нивната моментална позиција✅
✅Поголема должина на дистрибуција на воздухот, 3D Air Flow функција✅
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:650.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R32
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА