следете нè

HAIER Console 18 AC50S2SG1FA INVERTER 5.5kw

62,600.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.31/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1450 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1600 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:26.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Антипрашест филтер, јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:820 X 614 X 338 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА