следете нè

HAIER Console 09 AF252S2D1FA INVERTER 2.5kw

44,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.9/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/2900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:650 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:450.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Антипрашест филтер, јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА