следете нè

HAIER TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL INVERTER 5.5kw

41,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5800.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1460 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
✅180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air✅
✅Wi-Fi уред вклучен во цената✅
✅Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа✅
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА