следете нè

HAIER TIDE GREEN AS35TAMHRA INVERTER 3.5kw

24,500.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1110 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

✅DC Inverter технологија со Intelligent Air✅
✅Wi-Fi уред вклучен во цената✅
✅Оптимизиран дизајн на вентилаторот кој овозможува тивка работа (18 dB)✅
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3600 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 540 X 245 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА