следете нè

HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL INVERTER 3.5kw

27,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W


ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4600.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
✅180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air✅
✅Wi-Fi уред вклучен во цената✅
✅Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа✅

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3600/3700 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА