следете нè

HAIER TUNDRA GREEN AS25TADHRA-CL

25,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:800 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:800 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
✅180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air✅
✅Wi-Fi уред вклучен во цената✅
✅Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа✅
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2600/2900 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:820 X 280 X 195 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА