следете нè

Carrier XPower 42QZA0 18D8S-1 Inverter 5.5kw

65,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 4.7 kw
Енергетска класа на ладење А+++
Работен капацитет: 2.64 – 5.13kw
Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 50

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 5.0kw
Енергетска класа на греење А++
Работен капацитет: 2.20 – 5.24kw
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C
Греење во подот – долна зона за поголем комфор

ВКЛУЧЕНО
Најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
Ултратенок дизајн (само 210mm) за полесно вклопување во просторот
Флексибилна конекција за одвод на кондензат и интегрирана пумпа за кондензат
Функција на самочистење, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер
Ниско ниво на бучава и зголемена ефикасност со најнова “3D Air Distrubution” функција

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА