следете нè

CARRIER Ventus Supreme 42QHC024D8SW INVERTER 7kw

63,000.00ден

ЛАДЕЊЕ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8100.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2300 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃\
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9200.00 W
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7040/7500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1100.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:52.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА