следете нè

CARRIER Ventus Supreme 42QHC018D8SW INVERTER 5.5kw

52,000.00ден

ЛАДЕЊЕ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:5700.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:1580 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:5800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5500 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:1470 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА