следете нè

CARRIER Inverter XPower 42QTD060R8S 15kw

196,600.00ден

ЛАДЕЊЕ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:16700.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:6080 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:19300.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:6130 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:15400/18000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1970.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:53.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:125.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:190 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Active carbon филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.333 X 952 X 415 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА