следете нè

CARRIER Inverter XPower 42QTD048R8S 15kw

182,300.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:14600.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:5150 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА:16800.00 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:5040 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:14000/15600 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1720.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:52.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:120.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:170 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Active carbon филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.333 X 952 X 415 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА