следете нè

CARRIER Inverter XPower 42QTD036R8S 10kw

162,500.00ден

ЛАДЕЊЕ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:10600.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:3740 W

ГРЕЕЊЕ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:13500.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:2970 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:10500/10600 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1770.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:51.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:27.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:73.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:110 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Active carbon филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:946 X 810 X 410 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА