следете нè

CARRIER Inverter XPower 42QTD024R8S 7kw

114,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:7900.00 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:2180 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:8800.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:1830 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7050/7200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1380.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:53.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Active carbon филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 363 X 702 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА