следете нè

CARRIER Inverter XPower 42QTD018R8S 5.5kw

86,500.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5700.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1700 W
ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5800.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/5500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1040.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:21.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Active carbon филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА