следете нè

CARRIER Infinity Ultimate 42QHB24D8S INVERTER 7kw

64,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:8400.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:2320 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:9400.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:2200 W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7040/7600 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1050.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:50.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА