следете нè

CARRIER Infinity Ultimate 42QHB18D8S INVERTER 5.5kw

53,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:A+++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:6100.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:1630 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:A++

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:6800.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:1480 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃


ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА