следете нè

CARRIER Infinity Ultimate 42QHB12D8S INVERTER 3.5kw

37,000.00ден

ЛАДЕЊЕ

Енергетска класа:A+++
Максимален капацитет:4100.00 W
Влезна моќност:1200 W

ГРЕЕЊЕ
Енергетска класа: A++
Максимален капацитет:4700.00 W

Просечна моќност:3520/3800 W
Влезна моќност:1100 W
Работна температура:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Проток на воздух:530.00 m3
Ниво на бучава:39.00 dB

Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h

Маса внатрешна единица:8.20 kg

Маса надворешна единица:27.00 kg
Препорачана површина:40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
Димензии надв. единица:770 X 555 X 300 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА