следете нè

CARRIER Gold 42EQV060M INVERTER 7kw

73,500.00ден

ЛАДЕЊЕ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6700.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1990 W
ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7500.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2180 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6400/7000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1080.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:41.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:80 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА