следете нè

Carrier Extreme 42QHG0 09 D8SX Inverter 2.5kw

34,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 2.75 kw
Енергетска класа на ладење А+++
Работен капацитет: 1.0 – 3.2kw
Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 50

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 2.90kw
Енергетска класа на греење А++
Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување

Работен капацитет: 0.8 – 3.4kw
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C

ВКЛУЧЕНО
Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем
Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, Eco, Sleep и Quiet
Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат
Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер

 

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА