Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

MDVC-V8W/D2N8-B – МОНОБЛОК СЕРИЈА А

203000 ден
Ладење: Надворешна температура 35°C/Температура на вода 18°C • Капацитет (kW): 8.3 • SEER 5.05 • Енергетска класа A+++ Греење: Температура на вода 35°C/Надворешна температура 7°C • Капацитет (kW): 8.4 • SCOP 5.15 • Енергетска класа A+++

MHA-V8W/D2N8-B – СПЛИТ СЕРИЈА А

214000 ден
Ладење: Надворешна температура 35°C/Температура на вода 18°C • Капацитет (kW): 8.4 • SEER 5.05 • Енергетска класа A+++ Греење: Температура на вода 35°C/Надворешна температура 7°C • Капацитет (kW): 8.3 • COP 5.2 • Енергетска класа A+++

MHA-V12W/D2N8-B – СПЛИТ СЕРИЈА А

288000 ден
Ладење: Надворешна температура 35°C/Температура на вода 18°C • Капацитет (kW): 12 • SEER 4 • Енергетска класа A+++ Греење: Температура на вода 35°C/Надворешна температура 7°C • Капацитет (kW): 12.1 • COP 4.95 • Енергетска класа A+++

MHA-V16W/D2RN8- B – СПЛИТ СЕРИЈА А

316000 ден
Ладење: Надворешна температура 35°C/Температура на вода 18°C • Капацитет (kW): 14.9 • SEER 3.4 • Енергетска класа A+++ Греење: Температура на вода 35°C/Надворешна температура 7°C • Капацитет (kW): 16 • COP 4.5 • Енергетска класа A+++

MDVC-V12W/D2N8-B – МОНОБЛОК СЕРИЈА А

334000 ден
Ладење: Надворешна температура 35°C/Температура на вода 18°C • Капацитет (kW): 12 • SEER 3.95 • Енергетска класа A+++ Греење: Температура на вода 35°C/Надворешна температура 7°C • Капацитет (kW): 12.1 • COP 4.95 • Енергетска класа A+++

MDVC-V16W/D2RN8-B – МОНОБЛОК СЕРИЈА А

347000 ден
Ладење: Надворешна температура 35°C/Температура на вода 18°C • Капацитет (kW): 14.9 • SEER 3.4 • Енергетска класа A+++ Греење: Температура на вода 35°C/Надворешна температура 7°C • Капацитет (kW): 15.9 • COP 4.5 • Енергетска класа A+++