Се прикажуваат 1–12 од 43 резултати

Прикажи 9 24 36

Toshiba Multi Split RAS-2M18U2AVG-E

80000 ден
2 внатрешни единици ЛАДЕЊЕ Капацитет: 5,2 (1,7 - 6,2) kW ГРЕЕЊЕ Капацитет: 5,6 (1,3 - 7,5) kW

TOSHIBA SEIYA RAS-B10E2KVG-E

17500 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 2,5 (0,70 ÷ 3,00) kW ГРЕЕЊЕ Капацитет: 3,2 (1,00 ÷ 3,90) kW

Haier Inverter Multi

75590 ден
Со 2 внатрешни ѕидни единици 1 х внатрешна единицa Haier TUNDRA АS25TAEHRA-THC ЛАДЕЊЕ Капацитет: 2,6 (0,8 ÷ 3,4) ГРЕЕЊЕ Капацитет: 2,9 (1,0 ÷ 3,8) 1 х внатрешна единицa Haier TUNDRA AS35TADHRA-THC ЛАДЕЊЕ Капацитет: 3,6 (1,0 ÷ 4,0) ГРЕЕЊЕ Капацитет: 3,7 (1,1 ÷ 4,6)

TOSHIBA SEIYA RAS-B13E2KVG-E

17800 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 3,3 (1,00 ÷ 3,60) kW ГРЕЕЊЕ Капацитет: 3,6 (1,10 ÷ 4,50) kW

TOSHIBA SEIYA RAS-B16E2KVG-E

18800 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 4,2 (1,20 ÷ 4,70) kW ГРЕЕЊЕ Капацитет: 5,0 (1,30 ÷ 6,00) kW

TOSHIBA SHORAI RAS-B10J2KVSG-E

25000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 2,5 (0,89 ÷ 3,20) kW ГРЕЕЊЕ Капацитет: 3,2 (0,90 ÷ 4,80) kW