Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

Carrier Extreme 2 42QHG012D8SE

43000 ден
Ладење Капацитет: 3.65 W
Греење Капацитет: 3.90 W
SEER/SCOP 4.1/4.3
Енер. класа А++/A++

Carrier Extreme 2 42QHG009D8SE

39000 ден
Ладење Капацитет: 2.75 W
Греење Капацитет: 2.90 W
SEER/SCOP 3.2/3.4
Енер. класа А++/A++

Carrier Extreme 2 42QHG018D8SE

62000 ден
Ладење Капацитет: 5.28 W
Греење Капацитет: 5.70 W
SEER/SCOP 6.1/6.7
Енер. класа А++/A++

Carrier Extreme 2 42QHG024D8SE

76000 ден
Ладење Капацитет: 7.04 W
Греење Капацитет: 7.50 W
SEER/SCOP 8.2/8.2
Енер. класа А++/A++

CARRIER Platinum Plus 42QHP09E8S-1

65000 ден
Ладење Капацитет: 2.64 W
Греење Капацитет: 4.00 W
SEER/SCOP 4.8/6.3
Енер. класа А++/A++

CARRIER Platinum Plus 42QHP12E8S-1

70000 ден
Ладење Капацитет: 3.52 W
Греење Капацитет: 4.20 W
SEER/SCOP 4.8/4.2
Енер. класа А++/A++