Се прикажуваат 37–48 од 149 резултати

Прикажи 9 24 36

HAIER TUNDRA Plus AS35TADHRA-THC

37000 ден
Ладење капацитет: 3600 W
Греење капацитет: 3700 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 4.0/4.6

HAIER TUNDRA Plus AS50TDDHRA-THC

53000 ден
Ладење капацитет: 5000 W
Греење капацитет: 5200 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 5.8/6.0

HAIER TUNDRA Plus AS68TEDHRA-THC

70000 ден
Ладење капацитет: 7000 W
Греење капацитет: 8100 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 8.5/10.0

MDV MSAGCU-18HRFN8 AG Serie

39000 ден
Ладење капацитет: 5270 W
Греење капацитет: 5650 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 7.0/4.0

MDV MSAGDU-24HRFN8 AG Serie

58000 ден
Ладење капацитет: 7000 W
Греење капацитет: 7320 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 6.4/4.0

Mitsubishi MFZ-KT50/SUZ-M50

150000 ден
Ладење капацитет: 5000 W
Греење капацитет: 6000 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 6.8/4.2

Mitsubishi MSZ-AP50/MUZ-AP50

111000 ден
Ладење капацитет: 5500 W
Греење капацитет: 5800 W
Енер. класа A++/А++
SEER/SCOP: 7.4/4.7

Mitsubishi MSZ-AP71/MUZ-AP71

134000 ден
Ладење капацитет: 7100 W
Греење капацитет: 8100 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 7.2/4.4

Mitsubishi MSZ-HR35

45000 ден
Ладење капацитет: 3400 W
Греење капацитет: 3600 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 6.2/4.3

Mitsubishi MSZ-HR50

68000 ден
Ладење капацитет: 5000 W
Греење капацитет: 5400 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 6.5/4.3

MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE

100000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 6300 W
Енер. класа A+++/А+++
SEER/SCOP: 9.5/5.1

MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE

100000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 6300 W
Енер. класа A+++/А+++
SEER/SCOP: 9.5/5.1